Küpsised

ALIATIC PRIVAATSUSPOLIITIKA

Kuupäev: 27.03.2017

 

Käesolev dokument selgitab, millisel määral kogub ja töötleb ALIATIC veebilehe kasutajate (klientide) isikuandmeid. Konto loomise ja/või ALIATIC veebilehel ostude sooritamisega nõustub klient käesolevate

isikuandmete töötlemise tingimustega.Isikuandmete vastutav töötleja on ALIATIC OÜ, registrikood 14225205, aadress Liimi 1-209, 10621 Tallinn, e-post info-ee@Aliatic.com

Milliseid andmeid kogutakse

ALIATIC kogub ja töötleb üksnes kliendi poolt konto loomise ja/või tellimuse tegemise käigus edastatud isikuandmeid, sh kliendi nimi, e-posti aadress, telefoninumber, aadress, kasutajakonto salasõna ja parool.

Kuidas andmeid töödeldakse

ALIATIC töötleb andmeid üksnes e-poe teenuste osutamiseks, sh kasutajakontole sisselogimise võimaldamiseks, tellimuste edastamiseks ja täitmiseks ning tellitud kaupade tarnimiseks. Anonümiseeritud kujul võib

kasutajate tellimisajalugu kasutada ka tarbijaharjumuste uurimiseks ning müügistatistika koostamiseks.

ALIATIC uudiskiri

ALIATIC saadab klientidele uudiskirju üksnes juhul kui klient on kasutajakonto loomisel või tellimuse esitamisel andnud selge sellekohase nõusoleku. Uudiskirja tellimuseset saab alati loobuda, vajutades uudiskirja lõpus sellekohasele hüperlingile.

Küpsiste kasutamine

Kasutame veebilehel küpsiseid (tekstifail, mille veebiserver saadab kliendi veebilehitsejale ja mis salvestatakse tarbija arvuti kõvakettale). ALIATIC kasutab küpsiseid statistiliste andmete kogumiseks, jälgides kasutajate eelistusi võrgulehtede külastamisel.

Me kasutame järgmisi küpsiseid: tehnilised küpsised; analüütilised küpsised; autentimise küpsised, reklaamiküpsised.

Andmete edastamine kolmandatele isikutele

ALIATIC võib edastada isikuandmeid ALIATIC grupi ettevõtetele, mille andmed leiab ALIATICi kodulehel. Samuti edastame isikuandmeid kulleri- ja postiteenust osutavatele ettevõtetele ostude kohaletoimetamiseks.

Muul juhul toimub andmete edastamine kolmandatele isikutele seadusest või kliendilepingust tulenevate kohustuse täitmiseks või kui klient on andnud sellekohase nõusoleku.

Andmete töötlemise põhimõtted

ALIATIC töötleb klientide isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduse põhimõtetega.

Kliendil on seoses ennast puudutavate isikuandmetega kõik isikuandmete kaitse seadusest tulenevad õigused. Muuhulgas on kliendil õigus nõuda ALIATICilt enda kohta käivaid isikuandmeid, nõuda ebaõigete isikuandmete parandamist või isikuandmete töötlemise lõpetamist.

Pärast tellimuse esitamist ja/või kliendikonto sulgemist, kustutab või anonümiseerib ALIATIC kõik kliendi kohta olemasolevad isikuandmed, kuid mitte enne kahe (2) aasta möödumist tellimuse esitamisest

ja/või kasutajakonto sulgemisest, seoses võimalike pretensioonide lahendamisega.

f
Toode on lisatud ostukorvi