Küpsised - ALIATIC

Küpsised

FACTCOOL PRIVAATSUSPOLIITIKA

Kuupäev: 27.03.2017

 

Käesolev dokument selgitab, millisel määral kogub ja töötleb FACTCOOL veebilehe kasutajate (klientide) isikuandmeid. Konto loomise ja/või FACTCOOL veebilehel ostude sooritamisega nõustub klient käesolevate

isikuandmete töötlemise tingimustega.Isikuandmete vastutav töötleja on FACTCOOL OÜ, registrikood 14225205, aadress Liimi 1-209, 10621 Tallinn, e-post info-ee@factcool.com

Milliseid andmeid kogutakse

FACTCOOL kogub ja töötleb üksnes kliendi poolt konto loomise ja/või tellimuse tegemise käigus edastatud isikuandmeid, sh kliendi nimi, e-posti aadress, telefoninumber, aadress, kasutajakonto salasõna ja parool.

Kuidas andmeid töödeldakse

FACTCOOL töötleb andmeid üksnes e-poe teenuste osutamiseks, sh kasutajakontole sisselogimise võimaldamiseks, tellimuste edastamiseks ja täitmiseks ning tellitud kaupade tarnimiseks. Anonümiseeritud kujul võib

kasutajate tellimisajalugu kasutada ka tarbijaharjumuste uurimiseks ning müügistatistika koostamiseks.

FACTCOOL uudiskiri

FACTCOOL saadab klientidele uudiskirju üksnes juhul kui klient on kasutajakonto loomisel või tellimuse esitamisel andnud selge sellekohase nõusoleku. Uudiskirja tellimuseset saab alati loobuda, vajutades uudiskirja lõpus sellekohasele hüperlingile.

Küpsiste kasutamine

Kasutame veebilehel küpsiseid (tekstifail, mille veebiserver saadab kliendi veebilehitsejale ja mis salvestatakse tarbija arvuti kõvakettale). FACTCOOL kasutab küpsiseid statistiliste andmete kogumiseks, jälgides kasutajate eelistusi võrgulehtede külastamisel.

Me kasutame järgmisi küpsiseid: tehnilised küpsised; analüütilised küpsised; autentimise küpsised, reklaamiküpsised.

Andmete edastamine kolmandatele isikutele

FACTCOOL võib edastada isikuandmeid FACTCOOL grupi ettevõtetele, mille andmed leiab FACTCOOLi kodulehel. Samuti edastame isikuandmeid kulleri- ja postiteenust osutavatele ettevõtetele ostude kohaletoimetamiseks.

Muul juhul toimub andmete edastamine kolmandatele isikutele seadusest või kliendilepingust tulenevate kohustuse täitmiseks või kui klient on andnud sellekohase nõusoleku.

Andmete töötlemise põhimõtted

FACTCOOL töötleb klientide isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduse põhimõtetega.

Kliendil on seoses ennast puudutavate isikuandmetega kõik isikuandmete kaitse seadusest tulenevad õigused. Muuhulgas on kliendil õigus nõuda FACTCOOLilt enda kohta käivaid isikuandmeid, nõuda ebaõigete isikuandmete parandamist või isikuandmete töötlemise lõpetamist.

Pärast tellimuse esitamist ja/või kliendikonto sulgemist, kustutab või anonümiseerib FACTCOOL kõik kliendi kohta olemasolevad isikuandmed, kuid mitte enne kahe (2) aasta möödumist tellimuse esitamisest

ja/või kasutajakonto sulgemisest, seoses võimalike pretensioonide lahendamisega.

f
Toode on lisatud ostukorvi